Mijn naam is Elseline Burgering en begin 2012 heb ik gastouderbureau Het Kuikentje opgericht. Door mijn jarenlange ervaring in het basisonderwijs weet ik hoe het is om met kinderen te werken.

Kinderen komen pas tot ontwikkeling in een veilige en vertrouwde omgeving. Ze hebben recht op persoonlijke aandacht en de begeleiding moet op het kind aangepast worden. Na de geboorte van mijn twee zoons kwam ik in aanraking met gastouderopvang. Met regelmaat bedacht ik dat de werkwijze van het gastouderbureau anders zou kunnen.


Persoonlijke benadering

Naar mijn mening moet een gastouderbureau zich niet alleen richten op de administratieve kant van de opvang. Het gaat juist om de persoonlijke benadering van de kinderen, de ouders en de gastouders. Zij moeten professionele opvang/begeleiding krijgen voor een eerlijke prijs. Op een gegeven moment ontstond het idee om zelf een gastouderbureau op te richten.
Een gastouderbureau dat betrokken is bij zowel de gastouder, ouders én kinderen. Een gastouderbureau dat ruim bereikbaar is en dat met de mensen meedenkt. Een gastouderbureau waarbij het te voeren beleid transparant is en alle relevante informatie terug te vinden is op de website.

 

Privacyreglement - © Copyright 2024 Het Kuikentje