Mijn naam is Elseline Burgering en begin 2012 heb ik gastouderbureau Het Kuikentje opgericht. Door mijn jarenlange ervaring in het basisonderwijs weet ik hoe het is om met kinderen te werken.

Kinderen komen pas tot ontwikkeling in een veilige en vertrouwde omgeving. Ze hebben recht op persoonlijke aandacht en de begeleiding moet op het kind aangepast worden. Na de geboorte van mijn twee zoons kwam ik in aanraking met gastouderopvang. Met regelmaat bedacht ik dat de werkwijze van het gastouderbureau anders zou kunnen.


Elseline

“…Naar mijn mening moet een gastouderbureau zich niet alleen richten op de administratieve kant van de opvang. Het gaat juist om de persoonlijke benadering van de kinderen, de ouders en de gastouders. Zij moeten professionele opvang/begeleiding krijgen voor een eerlijke prijs. Op een gegeven moment ontstond het idee om zelf een gastouderbureau op te richten…”

Corinne

“…Het zoeken van een passende gastouder, het monitoren van de opvang en het onderhouden van contacten met zowel ouders, kinderen als gastouders, maakt mijn werk als bemiddelingsmedewerker elke dag weer anders.
Ieder mens, en dus ook ieder kind, is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Samen met ouders en gastouders hebben we als gastouderbureau één belangrijk doel: het welbevinden van het kind in de opvang. Met plezier draag ik daar een steentje aan bij!…”

Wendy

Anne

Renske

Privacyreglement - © Copyright 2021 Het Kuikentje