Mijn naam is Elseline Burgering en begin 2012 heb ik gastouderbureau Het Kuikentje opgericht. Door mijn jarenlange ervaring in het basisonderwijs weet ik hoe het is om met kinderen te werken.

Kinderen komen pas tot ontwikkeling in een veilige en vertrouwde omgeving. Ze hebben recht op persoonlijke aandacht en de begeleiding moet op het kind aangepast worden. Na de geboorte van mijn eerste zoon kwam ik in aanraking met gastouderopvang. Met regelmaat bedacht ik dat de werkwijze van het gastouderbureau anders zou kunnen, persoonlijker, met oog voor de gastouder, ouders en kinderen.


Elseline

“…Naar mijn mening moet een gastouderbureau zich niet alleen richten op de administratieve kant van de opvang. Het gaat juist om de persoonlijke benadering van de kinderen, de ouders en de gastouders. Zij moeten professionele opvang/begeleiding krijgen voor een eerlijke prijs. Op een gegeven moment ontstond het idee om zelf een gastouderbureau op te richten…”

Wendy

“…Als ouder(s) breng je je meest kostbare bezit bij een ander: de gastouder. Het is belangrijk dat je daar een goed gevoel bij hebt en vertrouwen krijgt in de gastouder. De gastouder en haar huis worden toch vaak gezien als verlengstuk van de eigen thuissituatie.
Als bemiddelingsmedewerkster zorg ik ervoor dat er een geschikte gastouder komt waar je met een goed gevoel jouw kind(eren) brengt…”

Corinne

“…Het zoeken van een passende gastouder, het monitoren van de opvang en het onderhouden van contacten met zowel ouders, kinderen als gastouders, maakt mijn werk als bemiddelingsmedewerker elke dag weer anders.
Ieder mens, en dus ook ieder kind, is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Samen met ouders en gastouders hebben we als gastouderbureau één belangrijk doel: het welbevinden van het kind in de opvang. Met plezier draag ik daar een steentje aan bij!…”

Marnella

“…Blij word ik ervan als ik hoor en zie dat een kind en ouder een fijne plek hebben bij een gastouder!
Een veilige en vertrouwde plek waar een kind zichzelf kan zijn en ontwikkelen is waar ik voor ga in mijn werk.
Graag denk ik mee met gastouder en ouder(s)…”

Marjolein

“…In mijn baan als bemiddelingsmedewerker ontmoet ik verschillende ouders, gastouders en kinderen; allemaal uniek en met een eigen verhaal. Ik ben ontzettend trots op de persoonlijke werkwijze waar ons fijne team voor staat. De combinatie van dit alles maakt mijn werk ontzettend leuk en uitdagend!

De motivatie, zorgzaamheid en creativiteit van gastouders is prachtig om te zien. Ook het vertrouwen dat je krijgt van de ouders vind ik erg bijzonder. Ze laten je toch elke keer weer binnen in hun gezin.
Voor ons als gastouderbureau gaat het welzijn van de kinderen boven alles, een fijne en veilige opvangplek is ontzettend belangrijk. Ik vind het heel mooi dat ik hieraan kan bijdragen!…”

Ilona

“…Alles proberen zo goed mogelijk te regelen, dat is waar ik voor ga. Want natuurlijk wil je als ouders weten waar je aan toe bent, willen we dat overeenkomsten kloppend zijn, maar ook dat er aantrekkelijke en interessante informatie gedeeld wordt via de socials. En dat is precies waar ik me mee bezig houd. De collega’s kunnen bij mij terecht voor vrijwel alle administratieve vragen. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is als je je kindje op een veilig en vertrouwd adres kunt achterlaten, dus daar werk ik graag, achter de schermen, aan mee!…”

Privacyreglement - © Copyright 2024 Het Kuikentje