Gastouderopvang kenmerkt zich door flexibele opvang. U bepaalt wanneer, op welke tijden en met welke regelmaat u opvang nodig heeft. Ook kiest u zelf een gastouder uit die aan uw wensen voldoet en waar u uw kind aan wilt toevertrouwen. Het is belangrijk om hier de tijd voor te nemen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bedenk dat uw kind met grote regelmaat tijd bij de gastouder zal doorbrengen. Een vertrouwde, veilige omgeving is een basisbehoefte van elk kind. Wij vinden het belangrijk om identiteit, uitgangspunten van opvoeding en wederzijdse waarden en normen met elkaar te bespreken. Wederzijds vertrouwen is een mooi startpunt voor de relatie tussen de gastouder en de ouder(s).

Zodra er een geschikte gastouder gevonden is, nemen wij contact met u op om een koppelingsgesprek te plannen. Misschien vindt u het leuk om een keer te gaan kijken wanneer andere kinderen opgevangen worden. Zo kunt u een indruk krijgen van de sfeer en de werkwijze van de gastouder. Voordat de opvang daadwerkelijk start wordt er nog een bemiddelingsgesprek gepland om een aantal formele punten en praktische afspraken met elkaar door te spreken.
U hoeft pas te betalen wanneer er een koppeling tot stand is gebracht en de opvang van uw kind start; dit onderscheidt ons van andere gastouderbureaus.

Gastouderbureau Het Kuikentje rekent geen:
– inschrijvingskosten
– koppelingskosten
– bemiddelingskosten
– administratiekosten
– kosten voor offertes

Privacyreglement - © Copyright 2024 Het Kuikentje